Kies badmode die bij je past

 

Hieronder bespreek ik een klein gedeelte van de issues waar wij vrouwen ons mee bezig houden en die we meestal ook alleen maar zelf zien en uit vergroten, in de winkel krijg je natuurlijk al het advies wat je nodig hebt en zorg ik ervoor dat je er geweldig uit ziet.

 

Goede keuze maken 

Door een goede bikini te kiezen, kun je de minpunten van je lichaam verdoezelen, wil je bijvoorbeeld de aandacht van je buik afhalen, kies een opvallend topje met dessin of vrolijke kleuren.

Korte benen 

Heb je hele korte benen en wil je dat dit minder opvalt, dan kun je kiezen voor de hele kleine bikini broekjes waardoor je benen langer lijken.

Kleine borsten 

Voor vrouwen met kleine borsten zijn halter bikini’s een goede keuze, zeker als ze een opvallend design hebben, een bikini met opvulling kan ook helpen om de boezem groter te doen lijken.

Grote borsten 

Heb je juist grote borsten zorg dat een topje je goede ondersteuning bied, maar vergeet niet dat het een bikinitopje is en geen bh, en dat teveel stof ook groter lijkt.

Volle billen

Te grote bikini broekjes hebben hetzelfde effect, alles wat je inpakt lijkt groter, veel dames denken dat het optisch beter is om alles te verhullen maar dit is niet waar. 

Onzeker en zekerheid 


Het belangrijkste is dat je een bikini kiest waar je je prettig in voelt en die je graag aandoet, kies geen bikini waar je onzeker bij wordt, de onzekerheid zul je dan ook uitstralen en je voelt je minder op je gemak, neem de tijd voor het kiezen van een geschikte bikini, probeer verschillende dingen uit.

Probeer uit 


Laat daarbij ook de bikini’s die je niet meteen aanspreken niet links liggen een bikini ziet er misschien niet mooi uit als hij ergens in een rek hangt, maar kan wel perfect bij je lichaam passen.


Door andere dingen uit te proberen kun je beter begrijpen wat goed bij je lichaam past.

Deel DDBYSShare on Facebook0